Tiny House Tholen
Klein, maar groots verblijf in Zeeland.                                                                     Laat u inspireren!

 Referenties

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Yolande Engelenburg
16-08-21 10:34:56
Van 9 t/m 13 augustus 2021 hebben wij gelogeerd in het Tiny house op het eiland Tholen. Wat een onwijs leuk huisje, smaakvol tot in de details ingericht en van alle comfort voorzien! Vrijstaand met plek om je fietsen te stallen. Heel fijn. De bovenverdieping is helemaal ingericht tot slaapkamer met comfortabele bedden en uitzicht in het groen. Ook de badkamer is heerlijk en zeker niet klein. Dit alles met zorg gecreëerd door Marlita, de eigenaresse. Haar eigen huis staat ernaast en je mag gebruik maken van haar tuin met veranda!
Het eiland zelf is heerlijk rustig nog met vriendelijke mensen en leuke plekjes om te ontdekken. Op de fiets heb je hier nog de ruimte zonder van je sokken gereden te worden. Op enige afstand bevindt zich een strandje, waar je kunt zwemmen mocht je daar zin in hebben. Kortom een absolute aanrader!
M. de Vries
13-07-21 12:27:37
Ik was hier van zondag 13 tot woensdag 16 juni 2021 en wat heb ik genoten! Niet alleen van de bijzonder gastvrije ontvangst en het mooie huisje, maar ook van de omgeving. Ik heb me nooit gerealiseerd dat Tholen zo centraal ligt. Naast de prachtige Zeeuwse omgeving ben je bijv. ook met 15 min. rijden in Bergen op Zoom, wat een bijzonder leuke stad is om een dagje naartoe te gaan. Het huisje is van alle gemakken voorzien en je kan gebruik maken van de prachtige tuin. Je zit vlakbij de dijk en het leuke centrum van Tholen. Mocht je toch iets missen in het huisje (wat ik me haast niet voor kan stellen :-)), dan kan je altijd bij Marlita en Jan terecht. Een absolute aanrader, ik kom zeker nog een keer terug!
Miriam Coopmans
03-07-21 16:55:04
Genoten! Dat hebben we. Op een bijzonder plekje aan de rand van Tholen-'stad' hebben Marlita en Jan een authentiek Tiny House gebouwd. Er ontbreekt je aan werkelijk niets. Comfortabel, rustig en sfeervol. Je loopt de deur uit en je staat IN de natuur. De andere kant uit loop je zo Tholen in met winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en haventje. Wij huurden e-bikes bij Biketotaal in Tholen (goede service) en bezochten de dorpjes van Tholen. In elk dorpje kun je een zg. Ommetje maken. Leuke, informatieve wandelingen. Zo weten wij nu dat Keetie Hage en President Roosevelt's roots op Tholen lagen!! Tiny House Tholen = Absolute aanrader!!
Claudia en Ron Schipaanboord
03-06-21 21:41:14
Wat hebben we een heerlijke dagen gehad in Tiny house Tholen. Een heel sfeervol compact huisje met alles erop en eraan. Heerlijk genoten van de rust en natuur op Tholen per fiets en wandelend. Echt een aanrader bij gastvrije marlita en Jan.
Mijke de Waal
21-03-21 17:26:52
In het weekend van 12 maart voor het eerst een een paar daagjes weg geweest zonder mijn gezin om even tot rust te komen en dingen te doen waar ik normaal niet snel aan toe kom. Tiny House Tholen was hiervoor het ideale plekje. Echt een klein huisje helemaal voor jezelf met alles erop en eraan. De inrichting is gezellig, het bed slaapt heerlijk, de regendouche en de vloerverwarming in de badkamer zijn heel comfortabel (zeker als het wat kouder is) en het is fijn dat je in het keukentje zelf voor je eigen maaltijden kunt zorgen. Ook aan de details is gedacht dat maakt het heel persoonlijk en daardoor voel je je extra welkom. Bij aankomst stonden er bloemen, chocolaatjes en wat wijn klaar, er lagen zachte en fris ruikende handdoeken op het bed, de sfeerverlichting is makkelijk te regelen met een afstandsbediening en omdat er geen echte kaarsen mogen branden staan er 2 led-varianten die zeker ook genoeg sfeer geven, er ligt een lekker plaid op de bank. Kortom helemaal compleet. Ondanks corona toch even kennis mogen maken met Marlita. Ze is heel gastvrij en altijd bereikbaar voor vragen. Zeker de moeite waar om hier eens te logeren!
Tonen: 5  10   20