Tiny House Tholen
Klein, maar groots verblijf in Zeeland.                                                                     Laat u inspireren!

 Referenties

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Malcolm en Jolieke Aalders
01-08-22 22:10:58
We hebben 10 heerlijke dagen in het Tiny House gehad! We wonen in het buitenland en zochten een plekje op Tholen, dicht bij familie en vrienden. Dit was perfect! Het huisje is heel mooi, schoon en handig ingericht. En de tuin met zitje en veranda is heerlijk. Een klein paradijsje! Onze baby kon er ook goed bij. Marlita is heel aardig, goed bereikbaar en respecteert je privacy.
Echt een aanrader!
Opmerking:
Beste Malcolm en Jolieke. Fijn dat jullie even dicht bij de familie konden zijn en zij jullie kindje konden ontmoeten voor de 1ste keer.
Rik en Marjolijn de Jongh en Haarhuis
08-03-22 19:54:03
Van 4-6 maart 2022 hebben wij een heerlijk weekendje gebivakkeerd in Tiny House Tholen. We hebben ontzettend genoten van dit leuke huisje, dat van alle gemakken was voorzien. Leuk dat Marlita nog even persoonlijk kwam kennismaken. Ze heeft ons direct van tips voorzien. De inrichting is gezellig, het bed slaapt heerlijk, de regendouche en de vloerverwarming in de badkamer zijn heel comfortabel, kortom top. De locatie is ook erg prettig aangezien je zo de natuur in loopt maar ook zo het centrum van Tholen. Zeker een aanrader!!!
Yolande Engelenburg
16-08-21 10:34:56
Van 9 t/m 13 augustus 2021 hebben wij gelogeerd in het Tiny house op het eiland Tholen. Wat een onwijs leuk huisje, smaakvol tot in de details ingericht en van alle comfort voorzien! Vrijstaand met plek om je fietsen te stallen. Heel fijn. De bovenverdieping is helemaal ingericht tot slaapkamer met comfortabele bedden en uitzicht in het groen. Ook de badkamer is heerlijk en zeker niet klein. Dit alles met zorg gecreëerd door Marlita, de eigenaresse. Haar eigen huis staat ernaast en je mag gebruik maken van haar tuin met veranda!
Het eiland zelf is heerlijk rustig nog met vriendelijke mensen en leuke plekjes om te ontdekken. Op de fiets heb je hier nog de ruimte zonder van je sokken gereden te worden. Op enige afstand bevindt zich een strandje, waar je kunt zwemmen mocht je daar zin in hebben. Kortom een absolute aanrader!
M. de Vries
13-07-21 12:27:37
Ik was hier van zondag 13 tot woensdag 16 juni 2021 en wat heb ik genoten! Niet alleen van de bijzonder gastvrije ontvangst en het mooie huisje, maar ook van de omgeving. Ik heb me nooit gerealiseerd dat Tholen zo centraal ligt. Naast de prachtige Zeeuwse omgeving ben je bijv. ook met 15 min. rijden in Bergen op Zoom, wat een bijzonder leuke stad is om een dagje naartoe te gaan. Het huisje is van alle gemakken voorzien en je kan gebruik maken van de prachtige tuin. Je zit vlakbij de dijk en het leuke centrum van Tholen. Mocht je toch iets missen in het huisje (wat ik me haast niet voor kan stellen :-)), dan kan je altijd bij Marlita en Jan terecht. Een absolute aanrader, ik kom zeker nog een keer terug!
Miriam Coopmans
03-07-21 16:55:04
Genoten! Dat hebben we. Op een bijzonder plekje aan de rand van Tholen-'stad' hebben Marlita en Jan een authentiek Tiny House gebouwd. Er ontbreekt je aan werkelijk niets. Comfortabel, rustig en sfeervol. Je loopt de deur uit en je staat IN de natuur. De andere kant uit loop je zo Tholen in met winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en haventje. Wij huurden e-bikes bij Biketotaal in Tholen (goede service) en bezochten de dorpjes van Tholen. In elk dorpje kun je een zg. Ommetje maken. Leuke, informatieve wandelingen. Zo weten wij nu dat Keetie Hage en President Roosevelt's roots op Tholen lagen!! Tiny House Tholen = Absolute aanrader!!
Tonen: 5  10   20