Tiny House Tholen
Klein, maar groots verblijf in Zeeland.                                                                     Laat u inspireren!

 Referenties

Gastenboek

14 berichten op 2 pagina's
Sandy Keulemans
12-02-21 16:32:04
Ideale plek voor een weekendje weg met jezelf. Wat een fijn huisje met alles erop en eraan. Ik heb niets gemist en ben niets tekort gekomen. Koelkast zelf gevuld met heerlijke lokale vis producten en van vrijdag tot en met zondag genoten van de rust en de tijd voor mezelf. Marlita beschikbaar voor vragen en hulp indien je dat nodig hebt. Heerlijk bed, mooie plek, kortom: voor herhaling vatbaar! Ik kom zeker nog eens terug.
Tamara van den Berg
05-01-21 11:56:06
Wat een heerlijk huisje, sfeervol ingericht, welkom gevoel en aan werkelijk alles is gedacht. Een absolute aanrader. Wat was het fijn!
Iris De Herdt
23-12-20 09:58:23
Een prachtig nieuwe verblijfplek in ons geliefde Zeeland! Rustig gelegen, toch centraal in pitoresk Tholen, en tot in de puntjes verzorgd! Echt aan alles was gedacht in dit Tiny House (dat trouwens meer dan ruim genoeg was voor ons twee). Perfecte uitvalsbasis voor wandelen, joggen, fietsen (incl een fietsenstalling), een bezoekje aan Bergen op zoom en ook zwemmen kan vlakbij in het Bergse Diep. Aanrader!
Danielle Bremer
30-11-20 19:35:50
Heerlijk midweekje gehad in Tholen: fijn huisje (alles aanwezig) met heerlijke bedden en prima douche. Fietsen en wandelen in het Zeeuwse landschap met prachtige luchten en je bent er even helemaal uit!
Tonen: 5  10   20