Tiny House Tholen
Klein, maar groots verblijf in Zeeland.                                                                     Laat u inspireren!

Fietsen huren

Het is mogelijk om fietsen te huren. Tweewielercentrum Tholen zit op een steenworp (400 m) afstand. Voor € 10,= per dag huurt u al een gewone fiets en voor € 17,50 een elektrische. Kijk voor meer informatie op www.tweewielercentrumtholen.nl.

Schoonmaak

Natuurlijk geldt, zoals in ieder vakantiehuis, dat er schoongemaakt dient te worden. Dit doen wij grondig vooraf en ná uw bezoek. Wij komen dus niet tussendoor binnen. Wij willen u als gast daarom verzoeken om a.u.b het huisvuil tussendoor en bij vertrek in de daarvoor bestemde container te gooien en geen etensresten op de vloeren en meubels achter te laten. Op Tholen wordt het afval gescheiden in papier, plastic, groen en restafval. Het is fijn als u dat ook wilt doen. 

Extra service

Indien u wensen heeft, anders dan hierboven aangegeven, dat horen wij dat graag van u. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om uw wensen en behoeften in vervulling te laten gaan. Niets is onmogelijk maar soms is het mogelijke niets.